Ga zitten als je van voetbal houdt

Daar zit je dan, op je stoel, achter je schermpje. Het is weer maandag. Zaterdag stond je nog vrolijk te trappelen in de groene weide, met je voetbalvrienden. Zondagmiddag zat je nog in het stadion, blij als een kind toen je cluppie scoorde. En ’s avonds om 7 uur met het bord op schoot de herhalingen bekijken. Ja, nog meer dan als gewoon mens leef je als voetbalfan voor het weekend.

En dan is daar de koude douche die weer een lange week inluidt. Mannelijke collega’s van de it-afdeling waarvan voetbal “niet echt hun ding is”, of erger nog, zeggen voor Feyenoord te zijn. Vrouwelijke collega’s die denken dat Overmars en Van der Sar nog bij Ajax voetballen en grappend vragen of je ze nog eens de buitenspelval kunt uitleggen. Tja, het leven als voetbalfan in de gewone mensenwereld gaat niet altijd over rozen.

Maar dat is nog niet alles. Die anti-voetbalstemming die op je kantoor heerst, heeft je langzaam maar zeker in de houtgreep. Je praat niet meer over voetbal, je checkt steeds minder het laatste nieuws en die mooie bureaublad achtergrond van Nou Camp heb je veranderd naar een saaie van een strand met palmbomen. Als je zo doorgaat ga je straks elke zaterdag naar de woonboulevard ipv naar het voetbalveld.

Word wakker! Het wordt tijd dat je stopt met deze onzin en weer gaat uit gaat komen voor je passie. Kom uit die voetbalkast, of klim er weer in, wat dan ook. Dram elke maandag de uitslagen op, hang posters op in het kantoor, organiseer stiekem voetbaluitjes voor je ongeïnteresseerde collega’s, laat ze maar zien wat ze missen. Desko helpt je graag een handje met deze geniale bureaustoelen.

Meer informatie en bureaustoelen op: http://www.desko.nl/zitmeubelen/bureaustoel/

 

Bureau stoel Swansea city AFC    Bureau stoel Helmond sport    Bureau stoel Sparta
This entry was posted in Algemeen, kantoomeubelen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie