Desko nu ook officieel Kyocera printing partner

Dat Desko totaal leverancier is voor alle soorten kantoormeubelen, gebruikt en nieuw, was al bekend. Maar Desko wil haar klanten nog verder ontzorgen en is daarom een samenwerking aangegaan met Kyocera. Wij geloven in sterke partnerships en in de toegevoegde waarde van deze samenwerking voor de klant. Vanaf november 2012 levert Desko dan ook documentoplossingen, zoals zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. De producten van Kyocera worden uitsluitend via gecertificeerde partners zoals Desko in Nederland verkocht.

Kyocera documentoplossingen, kleurenprinters en multifunctionals

Samen met Kyocera wil Desko de zakelijke klanten in Nederland volledig ontzorgen door het leveren van hardware en softwareproducten, service en diensten in de vorm van printoplossingen die de klant kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit garandeert. Kyocera voert dan ook het meest uitgebreide portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals.

Test en training in showroom Amsterdam

In al onze vestigingen (Amsterdam, Almere, Breda, Alkmaar , Vianen, Eindhoven) komt een apart gedeelte voor onze printers en multifunctionals. We kunnen onze klanten daar demo’s geven en training. We worden hierbij sterk ondersteund door Kyocera.

 

Kijk op de site voor meer informatie: www.desko.nl.

 

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie