Desko

Deze site is een initiatief van Desko Kantoormeubelen en bedoeld om een totaaloverzicht te geven van alles wat met kantoormeubilair te maken heeft. Desko kantoormeubelen is specialist in kantoormeubelen. Wij staan al ruim 60 jaar garant voor kwaliteit op het gebied van kantoormeubialir, kantoorinrichting, vloerbedekking en kantoormeubelen.

Tweedehands kantoormeubelen en nieuw
Desko verkoopt zowel nieuwe als tweedehands kantoormeubelen. De laatste categorie wordt nauwkeurig gecontroleerd, opnieuw gestoffeerd en grondig gereinigd voordat we ze weer te koop aanbieden. Het is hierdoor bijna niet van nieuw te onderscheiden. Tweedehands kantoormeubelen krijgt bij ons een nieuwe levenscyclus, waardoor Desko meubilair een maatschappelijk verantwoorde keuze is.

Groot aanbod kantoormeubelen
Wij hebben een breed assortiment kantoormeubelen zoals bureaus, vergaderopstellingen, kantine-inrichting, zithoekmeubilair en archiefoplossingen. Maar er is meer. Wij zijn graag van dienst met advies en ideeën om uw werkplek zo efficiënt mogelijk in te richten met geheel eigen stijl. Wij maken gratis een 3D-tekening van uw werkruimte met de gewenste kantoorinrichting en werkplek.

Showroom kantoormeubelen
Desko is georganiseerd vanuit het moderne centrale distributiecentrum in Amsterdam Westpoort. Wij hebben ons eigen opgeleid en gecertificeerd personeel, magazijn en transport. Wilt u langskomen om onze producten te bekijken? U bent welkom in onze showroom in Amsterdam.

Voor advies op maat, al uw vragen of vrijblijvend een offerte. Neem eens contact op met Desko Kantoormeubelen. Of klik direct op het offerteformulier.