Bureautafels

Desko biedt u een grote collectie bureautafels waarmee eindeloos gecombineerd kan worden met bladvormen, aanbouwmogelijkheden en accessoires. Waar let u op als u een bureautafel koopt?

Kies het tafelblad

Het tafelblad kunt u bestellen in alle gewenste afmetingen. Ook maatwerk. Onze standaard bladdikte is 22 mm maar ook deze kunnen wij in verschillende diktes aanleveren. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, van een neutrale beuken kleur tot hoogglans wit.

Kies de tafelpoten

Tafelpoten zijn er ook in verschillende soorten en maten. Bijna alle tafelpoten zijn verkrijgbaar in de kleuren aluminium, zwart, wit en antraciet. Het type poot zegt veel over de bureautafel. Vierkante poten hebben een moderne uitstraling. T-poten zijn erg stevig. Ronde poten zorgen voor een mooie en tijdloze uitstraling. Bureautafels met een aaneengesloten frame biedt veel stabiliteit. Of wilt u de illusie wekken dat uw blad zweeft? Met een van onze onderstellen kan dat.

Kies de juiste hoogte

De meeste bureaus hebben een vaste hoogte van 75 centimeter. Tegenwoordig zijn bijna alle onderstellen in hoogte verstelbaar en kunt u de hoogte aanpassen tussen de 62 en 82 centimeter. Dit kunt u handmatig met een slinger doen of elektrisch. Dit is natuurlijk essentieel als u uw bureaublad naar een perfecte ergonomische zithouding wilt aanpassen of graag een zit-sta werkplek wilt hebben.