Bureaustoel

Desko biedt u allerlei soorten bureaustoelen voor kantoor en voor thuis. Het maakt niet uit of u er één wilt of honderd stuks; zwart, geel of pimpelpaars. Van een gebruiksvriendelijke computer stoel en een designbureaustoel, tot een ergonomische bureaustoel voor een directiewerkplek. U vindt bij ons een breed scala aan modellen, materialen, 72 verschillende kleuren, gebruikte stoelen of helemaal nieuw. Daarnaast voldoen onze stoelen aan verschillende normeringen zoals NPR, E1335 etc.

Wanneer een nieuwe bureaustoel kopen?

Een gemiddelde bureaustoel gaat 7 jaar mee. U kunt zich dus grofweg aan die regel houden. Waar u op moet letten als u een bureaustoel koopt? En wat is de geschikte stoel voor uw lichaamspostuur en mate van gebruik. En hoe kiest u een geschikte bureaustoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken? Wij adviseren u graag.

Advies nodig of direct kopen?

Desko kan u op verschillende manieren bedienen in het maken van een beslissing. Allereerst bieden wij u hier de mogelijkheid om via vijf eenvoudige stappen uw persoonlijke bureaustoel te vinden. Een tweede optie is om zelf uw zoekcriteria aangeven in ‘geavanceerd zoeken’. Daarnaast hebben wij 5 filialen in Nederland om u, onder het genot van een kopje koffie, persoonlijk advies te geven en de bureaustoelen uit te proberen.

Eerst bureau stoel uitproberen of testen?

De bureaustoel een tijdje uitproberen? Dat kan. Lees hier meer over de voorwaarden.