Werken aan een bowling tafel?

Naam van ontwerp: Bowling tafel

Naam ontwerper: http://superuse-studios.com/?lang=nl

Omschrijving van het circulaire innovatieve karakter van het ontwerp:

In dit project wordt een kantoor voorzien van een vloer gemaakt van afgeschreven bureaubladen uit de jaren 80, die door zandstralen worden geupcycled tot een hedendaagse en decoratieve vloer met het logo van het bedrijf als basis. Op de vloer staat monumentaal meubilair gemaakt van een 30 jaar oude bowlingbaan. Erboven hangt een plafond gemaakt van een typisch 80’s akoestisch materiaal uit een van de duizenden leegstaande kantoren van Nederland. Hier ontstaat een volledig nieuwe sfeer waarin de tachtiger jaren letterlijk op hun kop worden gezet.

Gebruik grondstoffen/reststromen:

50 m2 bowlingbaan, 120 m2 restpartij Trespa, 20 lampen

Meer ontwerpen hier bekijken?

De ontwerpen van dichtbij bekijken? Binnenkort zijn alle genomineerde ontwerpen van de Circulair Design Award 2016 te zien op de, Circular Expo‚ op the Valley in Hoofddorp. Dit is de eerste fysieke plek waar de, best practices‚ uit Nederland op het gebied van de circulaire economie worden geëxposeerd!

De genomineerden zijn: Cleo de Brabander, Danny Verdonk‚ Sare Peeren, Anton Teeuw, Dennis Teeuw, Lucia van der Lee, Suzanne Plasmeijer, Paulien Kingma, Don Hoppenbrouwer, Cees Cornielje en Rob Jansen

Viisi_CesarePeeren_Table_Portrait-3377_C_2000px

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.