Tafels

Kantoortafels bestaan er in verschillende soorten en maten. Bij het kiezen van de juiste bureautafels hou je rekening met de volgende punten:

Kies het tafelblad

De tafelbladen kunt u bestellen in alle gewenste afmetingen. Zelfs maatwerk. Of u nou een melamine of volkorn blad wilt, alles is mogelijk. Onze standaard bladdikte is 22 mm maar ook deze kunnen wij in verschillende diktes aanleveren. Wij hebben verschillende kleuren, van een neutrale beuken kleur tot hoogglans wit, bijpassend bij uw strakke interieur.

Kies de juiste hoogte

De meeste kantoortafels en bureaus hebben een vaste hoogte van 75 centimeter. Tegenwoordig zijn bijna alle onderstellen in hoogte verstelbaar en kunt u de hoogte aanpassen tussen de 62 en 82 centimeter. Het is heel belangrijk om de juiste zithouding te vinden. Wij geven u hierover graag advies.

Opbergruimte

Een ladeblok is een handige aanvulling op uw bureau. De meeste ladeblokken zijn verrijdbaar en volledig afsluitbaar. Ook zijn er ladeblokken verkrijgbaar die niet verrijdbaar zijn. U kunt uit verschillende uitvoeringen kiezen: met hangmaplade of alleen lades, een telescoopgeleiding en met of zonder pennenbakje/pennenlade.