RSC Anderlecht zit er warmpjes bij. Dank u Desko!

Ondanks een enigszins teleurstellende Champions Leaguestart (een weliswaar knappe 0-0 in San Siro bij AC Milan maar een kansloze 0-3 thuisnederlaag tegen Málaga CF) valt er voor onze sympathieke zuiderburen van RSC Anderlecht toch nog een hoop te lachen. In de nationale competitie zijn ze nog steeds ongeslagen en deze week presenteerden ze een aantal langverwachte nieuwe aankopen.

Nee, dit keer geen nieuwe Belgen van het kaliber Vincent Kompany, Luc Nilis of Marc Degryse. Spelers van naam en faam die hun glansrijke carrières grotendeels aan de ‘paarswitten’ te danken hebben. En ook geen Nederlandse toppers à la Rob Rensenbrink, Arie Haan, Ruud Geels en Adri van Tiggelen, die elk op een zeker punt in hun loopbaan de overstap maakte naar de Brusselse club.

Nee, deze nieuwe aanwinsten zijn geen goalgetters, puntenpakkers en grote vedettes. Ze vragen geen exorbitante salarissen, ze gaan niet stappen op de avond voor de wedstrijd en ze klagen niet als ze een keertje op de bank zitten. Ze eisen niet snel de aandacht op en doen gewoon hun werk achter de schermen. En daar schitteren ze op hun manier.

Je denkt misschien: wat doet een artikel over RSC Anderlecht op het blog van Desko? Welnu, wij presenteren u met trots de nieuwste aanwinsten van het seizoen.

 

This entry was posted in Algemeen, kantoomeubelen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie