Complete werkplekken

Bij Desko vindt u verschillende soorten werkplekken. Denk aan zit-sta werkplekken, complete werkplekken en directiewerkplekken. Bekijk ons assortiment, bel of e-mail voor een vraag of kom langs in een van onze showrooms voor persoonlijk advies.

Een complete werkplek

Schaf in één keer een bureaustoel, bureau, een ladeblokje en eventueel archiefkast aan. Het grote voordeel aan een complete werkplek kopen is de prijs. U krijgt namelijk een flinke korting.

De directiewerkplek

Dit is niet zomaar een werkplek. Deze werkplekken hebben een uitstraling van autoriteit, exclusiviteit en elegantie. Ze zijn dan ook van alle gemakken voorzien en hebben een verfijnde afwerking. Breid uw directiewerkplek uit met ladenkasten, hoge kasten en een bijpassende bureaustoel.

De juiste zithouding is cruciaal

Er bestaat een bewezen relatie tussen werkhouding en bepaalde klachten. Als u te lang in dezelfde positie zit, u last krijgt van uw spieren en/of gewrichten. Een eenvoudige en efficiënte oplossing is het installeren van in hoogte verstelbare werkplekken.

De Sta-zit werkplek

Afwisseling is goed, en dat geldt ook voor uw werkplek. Het is goed om ongeveer 20% van uw werktijd te staan. Het meest directe effect hiervan is dat u optimaal kunt presteren en een hogere mate van welbevinden verkeert. Op lange termijn zullen er minder chronische problemen opspelen zoals spanning in de schouders, minder hoofd- en rugpijn, etc.