Koning Federer zit op een Desko troon

Desko’s verhuurtak Decorum verzorgt de huur van kantoormeubelen en stoelen voor grote evenementen als de Olympische Spelen. En zo leverden we recent ook stoelen voor de Davis Cup ontmoeting tussen Nederland en Zwiterland.Roger Federer Desko

Eigenlijk was het een wedstrijd tussen Nederland en Roger Federer, want de Zwitserse tennislegende nam het grootste deel van de partijen voor z’n rekening.

Maar er waren ook een paar wedstrijden die hij niet speelde. Zittend op een stoel van Desko keek Roger rustig toe en volgde de verrichtingen van zijn landgenoten (zie foto).

Hij lijkt het in ieder geval naar zijn zin te hebben. Of dat nou kwam door de stoeltjes, of doordat hij te horen kreeg dat er voor zijn winstpartijen weer een flink bedrag naar zijn Zwitserse bankrekening werd overgemaakt, is moeilijk te zeggen.

Wel hoorden we later in de wandelgangen geruchten dat hij de organisatie had gevraagd of hij twee van die lekker zittende stoelen mocht meenemen voor z’n nieuwe vakantiehuisje in de bergen.

Desko stoelen Davis Cup

This entry was posted in Algemeen, kantoomeubelen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie