Tweedehands is het nieuwe nieuw

Onze samenleving heeft een obsessie voor nieuwe dingen. Nieuwe telefoons, nieuwe kleren, nieuwe gadgets, nieuwe meubels. Alles moet nieuw, het liefst voordat het oude oud is. We zijn als de slang die telkens zijn oude huid achterlaat, voortdurend op de vlucht voor het oude. Nieuw is goed, nieuw maakt ons gelukkig. Althans dat denken we.

Maar nieuw is vaak ook overbodig. En duur. En voor je het weet, is nieuw weer oud.

Daarom ontdekken steeds meer mensen de voordelen van tweedehands of gebruikte producten. Vooral in roerige crisistijden waarin dure aankopen niet meer voor de hand liggen. Goed onderhouden tweedehands producten zijn net zo goed als nieuwe en vaak de helft goedkoper.

Vandaar ook dat de tweedehands kantoormeubelen het zo goed doen bij Desko. Wij kopen vaak grote inboedels van ongebruikte bedrijfspanden op. Hier staan vaak veel mooie gebruikte kantoormeubelen die wij een tweede levenscyclus geven. In sommige gevallen vervangen we de bekleding van een bureaustoel, soms repareren we een kras in een bureaublad. Tweedehands is daardoor haast niet van nieuw te onderscheiden.

Ook geïnteresseerd in gebruikte kantoormeubelen? Bekijk onze collectie.

This entry was posted in Algemeen, kantoomeubelen, tweedehands. Bookmark the permalink.

Geef een reactie