Een kijkje achter de schermen…

Als we niet onderweg zijn werken we aan een bureau– of vergadertafel. De meeste tafels zijn gemaakt van melamineerde spaanplaat. Dit materiaal is sterk, licht, hard, brandvertragend en is bestand tegen zuren en de zijn tegenhanger, basen. Door deze eigenschappen is melamine de basis voor veel meer producten zoals bestek, laminaatvloeren, etc.  We nemen een kijkje in het productieproces van bureau– en vergadertafelbladen

Zodra een order binnenkomt wordt deze online ingelezen en omgezet in een programma welke diverse productiemachines aanstuurt. Een logistiek systeem maakt het de gehele orderverloop inzichtelijk en de bladen traceerbaar. Het huidige apparatuur is dusdanig efficiënt en flexibel dat  zowel serieproducten als stuksproducten binnen het proces beheersbaar zijn. Bovendien kan men hierdoor van standaardartikelen tot custom-made artikelen realiseren.

 

In het machinepark wordt continu geïnvesteerd. Zo wordt de platenopdeling, inclusief magazijn, geoptimaliseerd en aangestuurd vanuit de werkvoorbereiding. Daarnaast wordt er ook zorg besteed aan de machines die het bewegingscentra aansturen, kantenaanlijmmachines en de machines die patroonboren.

Als dit traject eenmaal klaar is, zijn de bladen klaar voor transport en om bij de klant geleverd te worden.

 

This entry was posted in Algemeen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie