Leasen in de lift

De berichten betreft het leasen zijn positief én verrassend. In vele sectoren zoals het leasen van vrachtwagens, machines, ICT, grondverzet- en bouwmateriaal, drukpersen en kopieermachines, heeft het tweede kartaal van dit jaar een grote toename geregistreerd. Opvallend is dat ook nieuwe markten zich hebben ontwikkeld. Zo kan je tegenwoordig ook spijkerbroeken leasen: vriendelijk voor je portemonnee en het milieu!

 

Reden voor de grote toename is het vertrouwen in de economie, waardoor bedrijven hun investeringen weer opvoeren.  De equipement leasingmarkt in Nederland is in de laatste periode met bijna 17% toegenomen ten opzichte van de eerste drie maanden van 2013. In totaal werden er voor 1,1 miljard aan nieuwe leasecontracten afgesloten. Mud Jeans introduceert ‘Lease a Jeans’. Iedereen kan voortaan zorgeloos een duurzame spijkerbroek leasen voor een vast, laag bedrag per maand.

 

Desko kantoormeubelen ervaart ook een positieve ontwikkeling betreft het leasen van kantoormeubelen. Een nieuw kantoor inrichten naar persoonlijke voorkeur en imago kan een grote investering zijn en de liquiditeit van een bedrijf aantasten. Door het meubilair te leasen heeft men dus meer vrijheid om kantoormeubilair aan te schaffen dat volledig bij de wensen aansluit. Bij lease betaalt men, net als bij een leaseauto of computer, per maand een vast bedrag. Na afloop van de leaseperiode kan, afhankelijk van de contractsvorm, het geleasede object terug worden geven, opnieuw worden geleased of worden gekocht.

 

 

Bron: http://www.telegraaf.nl/mijnbedrijf/Branche-in beeld/21879514/__Leasemarkt_trekt_aan__.html

http://www.telegraaf.nl/vrouw/beauty/21227707/__Huur_eens_een_spijkerbroek__.html

This entry was posted in Algemeen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie