Baby Tycoon Award

Baby Tycoon Award is de strijd om de titel “Starter van het Jaar”! Desko steunt de stichting en sponsort de hoofdprijs met 12.500 euro aan meubilair en een passend inrichtingsplan.

De wedstrijd
De jaarlijkse starterwedstrijd kent twee voorrondes en een finale. Aan elke voorronde doen telkens vier geselecteerde kandidaten mee. Het bedrijf dat een voorronde wint, verdient een plaats in de finale. Ook de publieksprijswinnaars verdienen een plaats in de finale. De finalisten ontmoeten elkaar in de finale.

De organisatie
De organisatie is volledig in handen de stichting Baby Tycoon Award. Deze stichting is geïnitieerd door tal van sponsoren die starters belangrijk vinden. Iedere sponsor  zorgt er voor om in haar netwerk interessante starters te vinden die interessant zijn om mee te doen aan deze ondernemingsplanwedstrijd.

Missie
Het primaire doel van de stichting is om starters bewust te maken van een gedegen voorbereiding en een goed platform aan te bieden zich te presenteren om daarmee extra bekendheid te geven, daarnaast is het netwerk wat wordt aangeboden tijdens de seizoensfinales en de grote finale.

Starters kunnen nog steeds meedoen en inschrijven via de link.

This entry was posted in Algemeen and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie