Inspiratie voor op de werkvloer

Een werkplek veranderd de manier waarop wij denken, onze gemoedstoestand en mate van creativiteit. Een logische vraag is hoe het komt dat nog steeds (te veel) kantoren saai, nietszeggend en onpersoonlijk zijn ingericht. Enerzijds mag de werkgever verantwoordelijk gesteld worden voor een prettige ambiance, maar waar is de stem van de werknemer die dit toelaat? Waar is het initiatief voor groenvoorziening of een leuke accessoire komt te staan of iemand die aangeeft dat er meer te doen is met een wand dan spierwit verven?!

 

Ik kan lappen tekst produceren over wat vaak fout gaat of wat er mist in bijna negen van de tien kantoren, maar het is leuker om te zien hoe het ook kan. Het web staat vol met inspirerende werkomgevingen, dus een selectie van een aantal representatieve ruimtes mag niet uitblijven. Werkplekken in alle vormen en maten, hetzij voor jou alleen, een werktuin voor meerdere collega’s, Het Nieuwe Werken of een thuiswerkplek. Ik ben van mening dat het stuk voor stuk werkplekken zijn waar je met trots je klanten ontvangt en ook als professional positief en gefocust te werk kan gaan.

 

En.. Op welke bureaustoel of achter welk bureau zie jij jezelf zitten en welke werkplek zou jou een optimaal werk- en presteer klimaat bieden?

 

 

This entry was posted in Algemeen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie