Kantinetafels

In de kantine komen werknemers samen voor een moment van rust en ontspanning. U kunt stellen dat het zitcomfort van de stoelen en bureautafel niet het belangrijkste is omdat mensen er voor korte tijd zitten. Belangrijker is dat ze een praktische functie hebben, hygiënisch zijn, makkelijk gereinigd kunnen worden. Ook uitstraling weegt mee.

Wat voor model wilt u?

Desko staat voor de beste kwaliteit materialen. Wij bieden verschillende modellen, denk hier bij aan ronde, vierkante en rechthoekige vormen. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten onderstellen, bijvoorbeeld een T-poot, een trompet poot, een vierpoot etc.

De zitplaatsen van een kantinetafel variëren en u kunt kiezen uit een twee-, vier-, of zeszit. De kleuren zijn verschillend van wit tot beuken of uw kleur naar keuze. Daarnaast hebben de kantinetafels verschillende functies waaronder de ‘opklap’ mogelijkheid. Opgeklapt neemt deze kantinetafel minimale plaats in wat erg handig is als u de tafel niet nodig hebt.

Wat voor aantal hebt u nodig?

Wij leveren hele diverse aantallen; van slechts enkele stuks tot honderden per levering. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod kantinetafels en stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.