Kantinestoel

Desko lever kantinestoelen. In de kantine heerst een informele sfeer. Het is de plek waar uw werknemers samenkomen om het werk even neer te leggen en rustig van hun pauze komen genieten. Deze stoelen worden minder intensief gebruikt dan bijvoorbeeld bureaustoelen dus comfort is niet van het allergrootste belang. Wat wel belangrijk is dat de tafels en stoelen een praktische functie hebben, hygiƫnisch zijn, makkelijk gereinigd kunnen worden. Uiteraard is een goede kantinestoel ook duurzaam.

Wat voor model kantinestoel zoekt u?

Onze kantinestoelen blinken uit door eenvoud en tijdloos design. Ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen voor stevigheid en stabiliteit. Uiteraard bieden wij u diverse modellen en uitvoeringen.

Hoeveel kantinestoelen hebt u er nodig?

Aantallen zijn bij ons geen enkel punt; van slechts enkele stuks tot honderden per levering. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod kantinestoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Kom ze alvast inzitten

De bureaustoel eerst een tijdje proberen voordat u koopt? Dat is prima. Wij bieden u graag een proefstoel aan. Lees hier meer over de voorwaarden voor het bestellen en leveren van Desko kantinestoelen.