Kantoormeubelen groothandel

Desko is een groothandel in kantoormeubelen. Er worden grote partijen bestaande en nieuwe kantoormeubelen ingekocht in binnen- en buitenland die vervolgens voordelig op de Nederlandse markt worden verkocht of verhuurd. Als u dus op zoek bent naar grote partijen kantoormeubelen zoals bureaus, bureaustoelen, ladekasten, archiefkasten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Onze consumenten website Desko.nl geeft een totaaloverzicht van ons aanbod, maar is nog niet geschikt gemaakt voor de groothandel functie. Als uw bedrijf bij ons kantoormeubelen wenst af te nemen, heeft u een geldig KvK en BTW nummer nodig en kunt u direct contact opnemen via telefoonnummer 020 4801020 of info@desko.nl.

Kantoormeubilair groothandel | Korte tot geen levertijd en eerste kwaliteit

Wat is belangrijk voor uw bedrijf? De voornaamste redenen zijn natuurlijk de prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit, korte tot geen levertijd en een ruim assortiment! Hieraan doen wij onze uiterste best om dit voor uw bedrijf te realiseren!

  • Prijs: Lager kán bijna niet..
  • Kwaliteit: U kunt de kantoormeubelen direct bij de klant thuis afleveren!
  • Betrouwbaarheid: Afspraak = Afspraak.
  • Continuïteit: Al jaren kantoormeubelen specialist en de komende 25 jaar ook nog!
  • Korte tot geen levertijd: Grote voorraad kantoormeubelen en grote omloopsnelheid.
  • Ruim assortiment: Elke doelgroep kan bij ons terecht, zowel strak & design, als met lijsten en kuiven afgewerk

Kantoormeubelen groothandel

Kantoormeubelen import & export

Een deel van onze kantoormeubelen importeren wij als groothandel direct uit het buitenland. Maar een deel wordt ook via grote partijen ingekocht of opgekocht in Nederland. Dit komt omdat wij ook bestaande kantoormeubelen verkopen die er nog als nieuw uitzien. In onze site hebben we daar ook onderscheid in gemaakt. Bij interesse bel direct 020 4801020 of info@desko.nl.


Voor meer informatie
Kantoormeubelen outlet, Kantoormeubelen leverancier, Kantoormeubelen sale, Kantoormeubelen fabrikant, Kantoormeubelen importeur, Kantoormeubelen Leeuwarden, Kantoormeubelen Zaandam, Kantoormeubelen Haarlem, Kantoormeubelen Doetinchem, Kantoormeubelen Roosendaal