Top 5 ZITMEUBELS voor Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken fauteuils zijn ontwikkeld voor professionele ruimtes van vandaag en de toekomst. Ze zijn opvallend en gekenmerkt vanwege hun functionaliteit, vormgeving, frisse kleuren, doeltreffend uniekheid en akoestiek. Ideaal voor open ruimtes waar toch een bepaalde rust en privacy gecreëerd moet worden. Natuurlijk moet er ook gewerkt kunnen worden! We hebben een top 5 gemaakt met ideale zitmeubels voor Het Nieuwe Werken.

 

1. UNITE


DE PERFECTE FLEXIBELE OPLOSSING VOOR HET NIEUWE WERKEN! Een eenzitter, tweezitter, hoekoplossing, wangen, een bank van 5 meter, of van10 meter, een concentratiecel… alles is mogelijk en in iedere kleurcombinatie. Zelfs de zithoogte bepaalt u zelf. Binnen het Unite programma vindt u ook diverse poefs waarmee speels gecombineerd kan worden.

>>> Bekijk Unite

2. BuzziHub


De BuzziHub is een plaats waar mensen makkelijk kunnen samenkomen om informatie uit te wisselen. Hij werd speciaal ontworpen om de draaispil te worden in het sociale leven van de kantooromgeving. Hij kan gebruikt worden als informele vergaderplek gezien mensen ook meer en meer naar het werk gaan om elkaar face-to-face te ontmoeten en niet enkel meer om individueel aan ‘hun’ werkplek te zitten, des te meer omdat heel wat bedrijven het thuiswerken promoten gezien het huidige mobiliteitvraagstuk. De BuzziHub is ontworpen opdat men zich onmiddellijk thuisvoelt. Het is een aangename en comfortabele hub die communicatie faciliteert en het persoonlijke welbehagen dient te verbeteren.

>>> Bekijk BuzziHub

3. BuzziMe


Me, myself and I: soms is het tijd om even alleen te zijn in alle rust. De gloednieuwe BuzziMe is de ideale cocon om de wereld even te ontvluchten. De Belgische ontwerper Axel Enthoven zorgde voor een uitgekiende look die functionaliteit en ergonomie harmonisch samenbrengt. De draaivoet, de ingebouwde lichtbron en de zijwanden zorgen voor extra privacy. Heb je twee BuzziMe’s, dan is een vergadering snel ‘gedraaid’.
>>> Bekijk BuzziMe

 

4. Tweeks


De constructie van de Tweeks bestaat uit een stalen frame en een houten zitting. Het hoogwaardig schuim zorgt voor een prettig zitcomfort. Standaard wordt de Tweeks uitgevoerd met een los kussen, zodat men zijn eigen comfort kan bepalen. De Tweeks is verkrijgbaar als 1 zits (100x70x140 cm) en als 2 zits (170x70x140 cm). Met de mogelijkheid de stoffering van de binnen- en buitenkant in verschillende kleuren uit te voeren, kan men de Tweeks eigen karaktereigenschappen geven.

>>> Bekijk Tweeks

5. POD fauteuil


De ‘Pod’ is een grote privacy chair en is perfect voor relaxruimtes op kantoor of voor reguliere woonprojecten. De Pod’s ergonomie staat het de gebruiker toe zich in een drukke ruimte af te zonderen en comfortabel en ontspannen te werken. Je kan als het ware in iedere ruimte, een eigen ruimte creëren.
De schaal van de Pod is de grootste ooit geproduceerd met geperst PET velt technologie. Dankzij deze techniek krijgen esthetische vormen verhoogde geluidsdempende kwaliteiten, waardoor de gecreëerde stilte een sensatie wordt om naar te luisteren.

>>> Bekijk Pod

This entry was posted in Algemeen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie